De Wittenstraat 109-111 hs

1052 AR Amsterdam

Monday to Friday

10:00-17:00 CEST

·

The Love Bag wint derde prijs Columbus Trophy.

·
Columbus Trophy.

De Columbus Trophy is een internationale competitie waarbij bedrijven uit heel Europa strijden om een felbegeerde trofee. Het is een aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers die succesvol zijn als leverancier aan de hospitality of een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld.
De negen finalisten presenteerden hun concept of idee tijdens de beursdagen van horecavakbeurs BBB op netwerkplein Place des Amis. Hiermee biedt de BBB de finalisten een uitgebreid Euregionaal platform om potentiële relaties te ontmoeten.

The Love Bag.

The Love Bag (en 210th) is een erotisch lifestyle merk dat ontwikkeld is door Sofie Rockland. Haar strategie is om extra inkomsten voor deelnemende hotels te creëren en een bijzondere ervaring voor de gasten. Ze biedt The Love Bag en onder de merknaam 210th erotische boxen aan, die twee verschillende prijssegmenten omvatten. Sofie biedt hotels de mogelijkheid om zich te onderscheiden door hun gasten te verrassen met een stijlvol en discreet product dat hun verblijf opwindend maakt.

Derde prijs.

Tijdens de BBB Horecavakbeurs ontving Sofie Rockland op maandag 9 oktober 2017 jl. voor The Love Bag de derde prijs. Daarmee wordt aangetoond dat dit innovatieve product door de gastvrijheidssector meer en meer ingang vindt en wordt gewaardeerd om de extra beleving voor de gasten en de toegevoegde inkomsten van hotels. The Love Bag biedt discretie, stijl en klasse, net zoals 210th dat doet. Het is dan ook met trots dat Sofie Rockland de haar toegekende prijs in ontvangst heeft genomen.