The Love Bag

€ 24.95

The Love Bag  staat voor verrassing, verleiding en zorgt ervoor dat jij overal en op elk moment van de mooie, spannende en meest intieme momenten kunt genieten.

The Love Bag bestaat uit een verzameling van uitdagende producten voor jou en je partner of flirt. Discreet verpakt, met een QR-code, die je de verleidelijke inhoud van The Love Bag laat zien. We willen je alvast nieuwsgierig maken en met jou ook je partner of flirt.

In The Love Bag zijn verschillende uitdagende producten te vinden. In de discrete verpakking van The Love Bag vind je onder andere: twee condooms, een sachet glijmiddel, een sachet massage olie, een ring met een buzzer, een blinddoek, een tickler en natuurlijk: The Love Bag zorgt voor een beleving die draait om verleiding die je niet snel zult vergeten!

The Love Bag streeft ernaar dat je overal en op elk moment van The Love Bag kunt genieten; daarom is The Love Bag gemakkelijk verkrijgbaar. Bestel The Love bag hier voor €24,95 en deze wordt discreet, door de brievenbus, geleverd.

 

Geen verzendkosten in Nederland.

 

Onderweg? Dan kun je The Love Bag bij de betere drogisterijen, tankstations of avondwinkels kopen, die je kunt vinden via de storelocator. Daarnaast kun je ook The Love Bag experience krijgen bij diverse samenwerkende hotels.