About

 

ENJOY OUR MISSION

 

The Love Bag zorgt voor een onvergetelijk moment.

Sinds 2015 is The Love Bag op de markt met een missie: om jou te laten genieten van het moment. TLB zorgt ervoor dat je intimiteit, verleiding en passie weer kunt beleven en de mogelijkheid hebt om stil te staan bij de mooie, uitdagende momenten.

De missie van TLB is compleet als jij van het moment van passie kunt genieten. Met onze vol geplande levens, telefoons die non-stop rinkelen, een sociaal leven dat dag en nacht doorgaat en communicatie die vooral online plaatsvindt, is het belangrijk om terug te gaan naar het moment samen met je partner of flirt ;). The Love Bag wil dat je het verlangen voelt, de spanning en de passie beleeft. Echt van het moment genieten en het bewust meemaken.

The Love Bag draagt bij aan deze intieme en vooral leuke momenten. Dankzij een discrete verpakking met uitdagende QR-code willen we jou nieuwsgierig maken. En met jou ook je date, flirt of partner.

Gewoon op een doordeweekse dag of juist een luie zondag. Tijdens dat leuke festival, tijdens een hotelovernachting in een stad die je niet kent, een gekke plek of na een spannende date. Als verrassing, spontane actie of juist gepland. Om elkaar te verwennen, te verleiden en de aantrekkingskracht te voelen.

 

About